Om os

Nicolaj

Nicolaj er 46 år og har en datter på 14 år. Nicolaj er født i Ringe, men flyttede til Nyborg i 1992. Han faldt hurtigt til og bor nu i hus på 20. år. Nicolaj er uddannet stationsbetjent ved DSB i Nyborg og senere gik han i lære som maskinarbejder Til trods for sine uddannelser, har han arbejdet med
cykler siden 1991.

Til at starte med som fritidsjob og ved siden af sit arbejde som stationsbetjent.
Efter en kort ansættelse som udlært maskinarbejder, startede han på fuld tid i Lund Cykler, Nyborg og sidenhen i Fri Cykler. Nyborg, hvor han var, indtil han valgte at blive selvstændig.

Nicolaj har hele sit liv interesseret sig for cykler, både arbejdsmæssigt og i sin fritid, hvor det er blevet til mange cykelløb gennem årerne.

Thomas er 41 år, gift med Rikke. Har to piger på 10 og 14 år. Thomas er født og opvokset i Nyborg og holder oprigtigt meget af byen.

Thomas er uddannet tøjhandler i Jardex i 2003. Har derefter arbejdet som butikschef og selvstændig i tøjbranchen. Seneste arbejde var i Bang & Olufsen, Nyborg. Det stoppede, da han igen valgte at blive selvstændig og denne gang i cykelbranchen.

Thomas har de sidste 20 år kørt cykelløb på motionsbasis, hvorfra interessen stammer.

Thomas

Rasmus

Mit navn er Rasmus Skovsende. Jeg flyttede til Fyn da jeg var 11 år, hvorefter jeg hurtigt fandt en passion for, at lave cykler. Mens jeg gik i folkeskole, fik jeg et fritidsjob i en cykelbutik, hvorefter jeg fik læreplads.

Jeg blev færdiguddannet 31-3/2021, hvor jeg fik job, som mekaniker i Nyborg Cykler

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os

Benyt formularen til at sende os en besked.